… and a happy new year!

Udgivet

Til start, rigtig godt nytår til jer som læser med. Tænkt sig at vi nu skal skrive 2019.
Vi håber at I er kommet godt ind i det nye år, med hvad det nu indebærer.

Vi holdte jul og nytår i Arusha, hvilket vi nød utrolig meget. Det er lidt specielt at holde jul og nytår i et andet land, men det var også en virkelig god oplevelse. I Tanzania er det kun de rige og hoteller som har fyrværkeri. Vi var så heldige at stå et sted hvor man kunne se lidt af det flotte fyrværkeri. Vi nød det ekstra meget. For det første fordi det ikke er en selvfølge at se fyrværkeri hernede. For det andet så var himlen kun oplyst et par steder, som gjorde det nemmere at nyde de enkelte raketter der nu var.

Det har været to dejlige uger i storbyen, hvor vi bl.a. handlede i et stort supermarked, hvilket vi ikke har i nærheden af hvor vi bor. Vi kunne for et øjeblik næsten føle at vi var hjemme i Danmark igen. I dette supermarked kunne man få alt hvad man kunne trænge til og meget mere. Udover dette supermarked, lå der også en biograf. Biografen endte med at have besøg af os to gange, hvor vi så Mary Poppins og Aquaman. To gode film som kan anbefales at se. Vi skylder en stor tak til missionærerne i Arusha, som virkelig tog godt imod os. Tak fordi vi måtte opleve Arusha sammen med jer.

Vi kom tilbage til Kiabakari (hvor vi bor) i onsdags, d. 2 januar. Det dejlige ved at være på ferie, og komme lidt væk hjemmefra, er at så kan man mærke hvor ens hjem er. Så selvom vi nød Arusha meget, så glædede vi os også til sidst til at komme hjem igen. Nyt fra hønsegården er at pt ligger der en høne på 7 æg, så vi glæder os til slutningen af januar, hvor der måske kommer kyllinger. Vi holder jer opdateret herom 😉 Vi begynder på lilleskolen igen i morgen, mandag d. 7 januar. Vi glæder os til at starte op igen. Det nye år bringer også på nye udfordringer. Kristine skal begynde at undervise engelsk på bibelskolen, og Simon skal begynde at lave flere praktiske ting på skolens areal. Vi er spændte på de nye udfordringer, men ser også frem til det.

Kristine har i dag lavet pizza med nabo-pigerne. De ville gerne lære hvordan man gør, så de havde spurgt Kristine om at hjælpe dem. Nabo-pigerne er på vores alder, og kan snakke lidt engelsk, hvilket gør det lidt nemmere at kommunikere.

Tak fordi I læser med! Husk at vi også har en Instagram profil og en Facebook side.

LM (Luthersk Mission) som vi er udsendt af, har flere stillinger som volontør til sommer. Overvej om det kunne være dig, som skulle sendes ud. Vi har vedhæftet nogle links. Vi kan varmt anbefale at tage et ophold i Tanzania.

http://dlm.dk/job/volontoerer-til-boernehave-og-boernehjem-i-iringa-tanzania

http://dlm.dk/job/volontoer-til-praktiske-opgaver-i-iringa-tanzania

 

This slideshow requires JavaScript.