Klar, Parat, Skolestart

Det er blevet tirsdag, d. 21 august. Nu er det igen tid til en opdatering fra syden.

Vi afsluttede vores Swahili undervisning i fredags, og sendte vores lærerinde tilbage til Dar Es Salaam. Det har været et hårdt forløb, men også givende. Vi har lært hvordan man opbygger sætninger på Swahili, så nu kommer arbejdet. Vi skal rundt og bruge det vi har lært. Vi skal snakke med naboer og elever på skolen. Vi er utrolig glade for, at det blev besluttet, at vi kunne få undervisning i Kiabakari, og ikke skulle til Dar Es Salaam for at blive undervist. Så var vi nemlig først ankommet her til Kiabakari nu og skulle lære det hele at kende. Nu har vi haft et par uger til at falde til og fornemme hvordan hverdagen foregår hernede.

I går fik vi flere møbler til vores hus, hvilket er meget dejligt, for det virker mere hjemligt nu. Vi falder mere og mere til for hver dag der går.

I morgen går det så løs, Den Danske Skole i Kiabakari starter.  Vi skal som skrevet tidligere undervise et missionærbarn. Vi glæder os, men er også spændte på hvad opgaven bringer. Vi har ikke prøvet det før, men vi er overbeviste om at den Gud vi tror på, nok skal udruste os med det vi behøver.

Det blev en kort opdatering herfra, da vi bruger vores energi på at blive klar til skolestart 🙂

Til dem som læser med, som beder, så må I gerne bede for skolestarten i morgen, og den hverdag som står for døren.

Herunder kan I se billeder af klasseværelset, som vi skal undervise i.

This slideshow requires JavaScript.