Midtvejskrise

Udgivet

Vi er nu gået ind i de sidste 4 måneder af vores ophold her i Tanzania. Så nu kommer midtvejskrisen. Midtvejskrise tænker du nok. Det er ikke en krise, nok nærmere en Midtvejs-stop-op-tænk-over-tingene-periode. Vi må stoppe op, for ellers går de sidste 4 måneder ligeså hurtigt som de første 7. Jeg har tidligere skrevet om at hver dag ikke er en fest, men det er godt nok tæt på, når man kigger i bakspejlet. Vi synes selv, at vi er kommet ret langt med at lære sproget, og det gør det en del nemmere at færdes hernede. Vi synes det er sjovt at være blandt tanzaniere, og i det hele taget at være i Tanzania. Vi kan faktisk lide det så meget, at vi havde overvejet at tage et år mere, men fornuften kom forbi og bad os om at tage en uddannelse først. Det vil sige at senest d. 15 marts søger jeg (Simon) ind på uddannelse og senere søger Kristine også ind. Det er vildt mærkeligt at skulle til at uddanne sig. Som det ser ud nu, så har jeg haft sabbatsår siden 2013, hvilket staten ikke er glad for. Man skal jo skynde sig at uddanne sig, så man kan blive klog og bidrage til samfundet. For mig har det dog betydet, at jeg har fundet ud af hvad jeg gerne vil være, men også fået erfaring til at bygge teorien ovenpå.

Men hvad har vi så lavet siden sidste blogindlæg?
Vi har igen været en tur i Arusha, som vi også var i julen. Vi kørte dog også lidt længere denne gang, til en by der hedder Moshi. Der har vi været på retræte med missionærerne. Vi boede på en sukkerplantage som AP møller var med til at starte i 1930. Det var spændende at opleve noget, som en dansker havde været med til at oprette for så lang tid siden. Vi nød det utrolig meget. Specielt fællesskabet med de andre missionærer. Selvom man bor så langt fra hinanden, så har man dog nogle ting til fælles, hvilket gør at når man samles føles det som familie. Da vores egen familie er i Danmark, så er det rart, at have nogen som kan holde pladsen varm indtil vi igen er tilbage.

Kristine fik taget nogle gode natur billeder på turen. Vi var så heldige at vi skulle igennem to nationalparker på vejen til Moshi. På turen hjem fra retræten var Kilimanjaro helt fri, som Kristine også fik nogle billeder af.

Senere i dag skal vi holde fastelavnsfest med de andre danskere på bibelskolen. Vi har brugt lidt tid i skolen på at pynte en pap-tønde, som der selvfølgelig kommer slik indeni.

Hvad skal vi lave indtil næste blogindlæg?
Vi har faktisk ikke nogen vilde planer andet end at nyde tiden hernede.

Skulle man have lyst til at sende et brev eller lignende ned til os, så kan man sende det til: Kristine & Simon Agerbo
Chuo cha Biblia Kiabakari, P. O. Box 530, Musoma, Tanzania
Kiababari
Tanzania

Tak fordi DU læser med!

This slideshow requires JavaScript.