Nyt weekendrul

Udgivet

Søndag d. 5. maj. Vi har nu besluttet af vi skifter weekendrul, dvs. at vi ligger op denne søndag, og så om 2 uger igen. Sandheden er at vi var afsted hele dagen sidste søndag og derfor nåede vi ikke at få lavet et indlæg.

Siden sidst… Vi er kommet hjem fra Iringa. Det var en dejlig ferie. Sidste søndag var vi til ordination af 5 nye præster. Iblandt dem var en af missionærerne herfra. Vi fik lov til at passe deres børn, så de kunne nyde den store dag uden at skulle se efter børn også.
Hvis man er lydmand og ikke ved man skal lave, så kunne man overveje, om man skulle hive et par år ud af kalenderen, for at tage til Tanzania og undervise folk hernede i at bruge lydudstyr. De tror at alt skal stå på MAX, og gerne lidt over faktisk. Sådan var det også til denne ordination, det kunne dog have været værre, men tungen lige i munden og så klarede vi os igennem dagen. Det var en festlig dag og til selve gudstjenesten og ordinationen var vi flere hundrede mennesker.
Ordinationen og festerne, ja i flertal, varede fra kl 9 indtil kl 19, både børn og voksne var trætte. Vi valgte dog at tage hjem med børnene før det var færdigt, da de bare trængte til at komme hjem.

Vi var så heldige at have besøg af Jens Erik & Hanne, Simons onkel og kone. De kom hertil efter vores besøg i Iringa. Det var dejligt, at kunne tilbringe noget tid med dem, når de, i de næste 4 år, skal opholde sig i Tanzania. De kom for at være med til ordinationen, for at se bibelskolen her i Kiabakari, og for at kunne snakke med de forskellige missionærer og volontører (os altså)

I lilleskolen har vi nu fået lagt program for de sidste 5 uger, ja I hørte rigtigt, 5 undervisnings uger har vi tilbage. Vi har været i gang med at vælge, hvad vi gerne ville nå inden skolen slutter og lad os bare sige, at det er ret specielt at komme hertil. Vi rejser til Danmark den 26. juni, og ville gerne have tid til at pakke ned, og besøge dem der skal besøges, så derfor holder vi skoleafslutning i midten af juni.

Det er lidt vemodigt at vi allerede er kommet hertil, da vi synes, at vi efterhånden kan ret meget i forhold til sproget. Derudover er vi glade for at være i Tanzania sådan generelt og vi har opbygget nogle relationer, så der bliver mange vi kommer til at savne. Dog skal det siges, at vi glæder os meget til at se familie og venner igen efter så lang tid. Specielt de nye familiemedlemmer som er kommet til, glæder vi os til at møde.
At hjemturen kommer nærmere og nærmere betyder også, at vi begynder at kigge efter bil og lejlighed, som er lidt mærkeligt at sidde i Tanzania og kigge efter. Men vi tager det stille og roligt indtil videre. Vi har mange som har tilbudt os tag over hovedet, så vi klarer os nok. Selvom vi tænker meget på at vi snart skal hjem til Danmark, og på alt det vi skal nå inden, så prøver vi også at huske, at være i nuet og nyde det.

Vi er glade for, at vi kommer til Danmark når der er sommerferie for de fleste, fordi så kan vi nå at se så mange som muligt inden folk, inklusiv os selv, starter på arbejde eller skole igen.

Vores hvalpe vokser og bliver efterhånden ret store. De er også begyndt at gø så småt. Man fornemmer virkelig hvor meget hunde binder sig til mennesker, efter at have hvalpe boende i så lang tid. Så snart de ser os begynder halen at lovre, de piver og hopper rundt. Det bliver svært at efterlade dem om to måneder.

Vi har det generelt godt og nyder tilværelsen.

Tak fordi DU læser med!

This slideshow requires JavaScript.